Ring Städtanten: 046-24 62 40

Vem är städtanten?

Vem är städtanten?
19 december, 2011 lmg
Städtanten är ett familjärt och engagerat städföretag

Städtanten är ett familjärt och engagerat städföretag som har en nära och bra relation till våra kunder. Idag är vi drygt 30 personer som drivs av att du ska vara nöjd med det arbete vi utför. Detta gör att vi är tillräckligt stora för att kunna ta omfattande uppdrag, men slimmade nog för att kunna upprätthålla en personlig kontakt med samtliga våra kunder. Just nu är vi verksamma i sydvästra Skåne med huvudfäste kring Malmö och Lund.

Företaget startades 2007 med huvudsakligen hemstädning. Under åren har vi blivit ett företag med ambition att tillhandahålla full service. Nu utgör vår huvudverksamhet hemstädning, trappstädning, flyttstädning, kontorsstädning, företagsstädning och fönsterputsning. Vi har funnit att våra kunder föredrar en bekväm lösning med en heltäckande service från en och samma leverantör därför kan vi nu även tillhandahålla trädgårdsarbete, fastighets- och renoveringsarbete, inköp av kontors- och dagligvaruprodukter samt tvätt med mera. Eftersom varje objekt är unikt så skiftar uppdragen i både omfattning och karaktär och vi utformar det utifrån era önskemål och behov.