Ring Städtanten: 046-24 62 40
Städtanten - Städ i Lund, Malmö & Staffanstorp

Rekommendationer

Här kan ni läsa vad andra tycker om oss och vårt arbete med hemstädning, kontorsstädning, företagsstädning, flyttstädning, trappstädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Nedan kommer ett urval av vad våra kunder har skrivit om oss.

“Mycket trevliga att ha kontakt med. Allt gick mycket smidigt tillväga. Vi var nöjda med resultatet och för oss var det mycket prisvärt. Bra jobbat!”

“En pålitlig firma som har hög kvalitet. Effektiva i sin städning.”

“Vi har anlitat Städtanten för både hemstädning och trädgårdsservice och är mycket nöjda. De kunde komma med kort varsel och utförde tjänsterna snabbt och effektivt. Ett annat plus är att det alltid är samma personer som kommer och städar hos oss. Tack för bra service!”

“Flexibla, snabba och effektiva.”

“Jag fick en mycket snabb offert. Superbra genomfört arbete och det var prisvärt och jämförbart med övriga i branschen. Det har funkat bra med avdraget via skatteverket ocks.. I det hela mycket bra leverantör!”

“Vi är mycket nöjda med Städtanten. De tog snabb kontakt och utför nu städningen snabbt och effektivt varje vecka hos oss. Inte billigast men helt klart prisvärt. Rekommenderas starkt!”

Några ord från vår Facebook-sida

Ingrid Rasmussen“Välkommen till facebook! Ni är bra på att hitta duktiga människor och lär dom att göra bra jobb!”

Jessica Duah-Johnsson“Är super nöjd och så glad över min vinst som användes idag. Det kom en mycket trevlig, snäll å duktigt “städtant” hem till oss idag och här är spotless nu :0) Tack städtanten!!!!!”

Lämna ett omdöme

Lämna gärna ett omdöme, vi är tacksamma för all feedback som gör att vi kan bli ännu bättre.

Betyg på Reco | Betyg på Rejta